Tilbage til nyhedsoversigt

10.05.2017

HAMLET PROTEIN Nutritionist Lars Sangill Andersen taler ved FIAAP

Effects of processed proteins on swine nutrition


Lars Sangill Andersen, Nutritionist ved HAMLET PROTEIN vil diskutere hvilken tilgang, man bør bruge, når man skal evaluere ingredienserne i smågrisefoder.

De forskellige stadier i behandlingen af soja fra rå sojabønner til sojaproteinisolat har alle en effekt på det endelige produkt. Forståelse for de forskellige stadier i behandlingens betydning gør det lettere at sammensætte et foder, der har alle de ernæringsmæssige fordele for det specifikke dyr.

Fordøjeligheden af protein er ikke bare en kalkule, der kan bruges i fodersammensætningen for at opnå det rette niveau af fordøjelige aminosyrer. Det er også et værktøj, der kan reducere ufordøjet protein og problemer med stresset tarm. Denne tilgang gør det muligt at fjerne grundlaget for problemer med tarmsundheden, og der er derfor ikke behov for behandling med antibiotika eller andre omkostningstunge løsninger.

FIAAP foregår i Köln, Tyskland d. 14. juni. Læs mere om FIAAP på deres hjemmeside her

Se video hvor Lars (på engelsk) taler om vigtigheden af behandlingen af ingredienser i smågrisefoder: